Een Leefstijl boek voor iedereen die het
beste uit zichzelf wilt halen!

Leefstijl & Persoonlijke ontwikkeling | Journal | Agenda | Werkboek

Leefstijl Leer- en Werkboek

Ons drukke bestaan vraagt om structuur, rust en houvast. Je kent het wel. Je gebruikt een app om je stappen te tellen, je houdt je afspraken bij in je agenda, je financiën staan in een Excel bestand, in huis slingeren al je notities rond en je hebt een coach voor je mindset. Daarnaast wil je ook nog gezonder eten, beter slapen en meer bewegen, maar waar begin je dan?

Met Mijn Leefstijl Journal krijg je meer inzicht en structuur in jouw eet-, slaap- en beweegpatroon, je neemt je ontspanning en stress ook onder de loep en je hebt jouw lijstjes, agenda en journal allemaal op één plek. 

Alle ingrediënten die je helpen naar een gezonde leefstijl, rust in je hoofd en meer vrijheid en tijd voor de dingen die je gelukkig maken. En dat op je eigen, creatieve manier. 

Mijn Leefstijl Journal leer- en werkboek

Neem een kijkje in Mijn Leefstijl Journal

Jouw persoonlijke leefstijlwerkboek

We kunnen eigenlijk niet meer zonder goede planner en/of werkboek. Mijn Leefstijl Journal is een A4 journal waar je echt iets aan hebt! Maar wat kun je er allemaal in vinden?

  • Alle informatie die je nodig hebt over voeding, slaap, beweging, gedachten, ontspanning en stress, maar ook over je financieel welzijn.
  • Checklists en oefeningen die bij deze onderwerpen horen, zodat jij een GoedBlik krijgt op jouw leefstijl. 
  • Een agenda zonder data, dus deze kun je zelf helemaal invullen.
  • Een journal met voorbeelden en ruimte voor je eigen creatieve uitingen in trackers, lijstjes en schema’s.

Door weer met pen, potlood en papier te werken, activeer je jouw creatieve brein en ontspan je tussen alle hectiek door. Ook iets voor jou?

5/5
GoedBlik-Shop-binnenkant Leefstijl Agenda journal
Mijn Leefstijlverandering boek GoedBlik-Shop
Agenda Leefstijl werkboek Journal

Wat mensen over GoedBlik zeggen

handige tool voor gezondere leefstijl Mijn ervaring met Bianca en Jeroen is, dat dit 2 bijzondere, creatieve en gepassioneerde mensen zijn die in staat zijn om anderen op weg te helpen naar een gezondere leefstijl. Het mooie werkboek dat zij hebben geschreven is een extra tool daarbij
4.5/5
Theanne
Toppers! Bianca en Jeroen zijn goed bezig! Ze denken na over hoe het leven ervoor staat en dat is juist wat ik zo nodig heb. Het is niet alleen maar eet iets minder maar het gaat juist om de hele mindset. Eindelijk mensen die echt met je meedenken en met je aan de slag gaan!!!!
5/5
Laura
Mooi boek om je handvaten te geven om je op de rails te houden met je nieuwe leefstijl.
5/5
Frieda

Leefstijl boek voor persoonlijke groei