Over ons

Bianca & Jeroen

Wij zijn Bianca en Jeroen en we zijn allebei al jaren succesvol leefstijlcoach. We hebben al veel cliënten mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl. GoedBlik is ontstaan uit een behoefte van ons allebei. In de afgelopen jaren hebben we veel uitstapjes gemaakt in verschillende opleidingen, maar vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Nu hebben we onze ervaring en kennis gebundeld en hebben we Mijn Leefstijl Journal ontwikkeld.

Naast dat we al ruim tien jaar samen onze praktijk runnen, zijn we ook getrouwd en hebben we twee kinderen, waarmee we in Egmond aan den Hoef wonen. Uiteenlopende passies en werk in muziek maken, tennis, grafisch vormgeven en webdesign tot vakanties, lezen en boekhouden toe, maakt dat we altijd ondernemend zijn.

Creatief bezig zijn en met een andere blik kijken naar de dingen die je doet, inspireert ons altijd. Want waarom doe je eigenlijk de dingen die je doet?

Een andere kijk op het leven
Door onze relatie met elkaar, maar ook met ons werk hebben we veel meegemaakt. We waren verliefd, kregen kinderen en zijn getrouwd. Dat zijn natuurlijk prachtige dingen, maar er waren ook tegenslagen: een burn-out, het overlijden van dierbaren en ernstig ziek zijn.

Op de momenten van tegenslagen zijn we gaan nadenken over wat er op dat moment speelde. Niet alleen persoonlijk, maar juist ook met elkaar. Wat deed zo’n gebeurtenis met ons, mag dat gevoel er zijn en hoe kan het anders? Waar kan ik in mijn leefstijl beter of meer aandacht aan geven? Dit deden we met hulp van elkaar en van buitenaf.

Op deze manier kregen we een heldere kijk op ons leven en het hielp ons ook om weer inzicht te krijgen in wat voor ons zinvol leven inhoudt.

Een frisse blik
Onze missie is jou inspireren om met een andere blik op je leefstijl een leven te creëren die bij jou past en waar jij gelukkig mee bent, zodat ook jij kunt genieten. Ook wanneer er iets niet lekker loopt of als het even tegenzit is het fijn om met een open, frisse blik te kijken naar wat er anders kan. Haal het beste uit jezelf!

Leefstijl boek voor iedereen die persoonlijk wilt groeien